jan
22

  Imádom azt, amikor sok kis látszólag különálló rész egy ép és egészséges egészet alkotva szétcseszi a fejemet! Nagyjából ez a helyzet a chicagoi Telefon Tel-Aviv új albumával is, az Immolate Yourself-el. A stílusok keveredéséből egy nagyon jó és igényes album készült.

A You are the worst thing in the World egy remixe már szerepelt Sasha InVol2verjén, már az is nagyon ütött, bár aki abból a remixből indul ki, amikor letölti ezt az albumot lehet csalódni fog, de már most megkockáztatom, hogy az év egyik legjobb elektronikus albuma az Immolate Yourself. Rengeteg stílus (elektro,ambient, szinti-pop, amit el tudsz képzelni)  és érzes kapcsolodik össze a kiadványon, mindenképp download!

Tracklist:

01. The Birds
02. Your Mouth
03. M
04. Helen Of Troy
05. Mostly Translucent
06. Stay Away From Being Maybe
07. I Made A Tree On The Wold
08. Your Every Idol
09. You Are The Worst Thing In The World
10. Immolate Yourself

 

Letöltés: http://rapidshare.com/files/182641677/TTAIY09.rar.html

A bejegyzés trackback címe:

https://zefi.blog.hu/api/trackback/id/tr39894935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása